Wil je als team samen meer bereiken?
Wil je meer en beter samenwerken zodat je resultaten behaalt?
Kies dan voor een training bij In Businesss.
Zelf zijn wij een divers team dat goed is in confronteren op een manier die veilig aanvoelt. En we staan garant voor een sterke en veilige nazorg. Via trainingen krijgt jouw team tools die inzichten geven, helpen om beter te communiceren en stimuleren om verantwoordelijkheid op te nemen. Maak hieronder kennis met ons.

 

ANNELIES WALRAVENS

Vanuit mijn professionele ervaring is het mijn overtuiging dat bedrijven het meest succesvol zijn, wanneer ze een evenwicht vinden tussen aandacht voor mensen en resultaten bereiken. Daar wil ik bedrijven in ondersteunen met ons aanbod.

Mijn troef is relaties opbouwen. Ik voel situaties snel aan en kan goed ontleden. Ik help je graag met het helder krijgen van jouw vraag en begeleid je naar antwoorden. Met een no-nonsense aanpak ga ik je motiveren om het eens op een andere manier te proberen! Challenge accepted?

Ik ben alleenstaande mama van een tienerzoon die fulltime bij mij woont. We hebben een heel goeie band en hij is een van de drijfveren voor mijn persoonlijke groei. Naast werken en opvoeden, vind ik het fijn om echt plezier te maken. Hoe meer energie, hoe beter!

Contacteer me op
ANNELIES WALRAVENS
+32 477 42 04 07

 

BENNO SCHIFFER

Uit mijn eigen persoonlijk ontwikkelingstraject leerde ik tot rust komen en zuiverder naar dingen kijken. Het was voor mij een verrassing dat ik deze kennis en ervaring onmiddellijk ook kon toepassen in mijn werkcontext en daarmee betere resultaten haalde.

Ik wil deze ervaring delen met collega’s en klanten en hen helpen om beter samen te werken en hun interpersoonlijke relaties te verbeteren.

Ik kan begripvol luisteren en toch op een zachte, empathische, maar duidelijke manier een spiegel voorhouden. Na een training bij mij krijg je scherpe en resultaatgerichte inzichten die vertrekken vanuit de mens, de omliggende context en diepere lagen onder deze vragen. Een sterk evenwicht tussen zachtheid en daadkracht. Mijn jarenlange ervaring in tientallen teams leverden mij een schat aan inzichten op die ik gebruik tijdens de training.

Ik ben papa van 1 zoon, Laïn en pluspapa van Natan, Ruben en Jana. Ik geniet van het leven en mensen rondom mij. Dat doe ik vooral met reizen, lezen, cultuur en dansen. En ik speel basketbal.

Contacteer me op
BENNO SCHIFFER
+32 497 50 60 20

 

JOBA MARECHAL

In mijn corporate jobs merkte ik dat er in teams bakken energie verloren gaat door onuitgesproken frustraties en het niet herkennen van de eigen verantwoordelijkheid. Als we dat blootleggen, wat soms pijnlijk en confronterend kan zijn, ontstaat de opening om die vicieuze cirkel om te buigen naar de andere kant. Van energieverlies naar energiewinst. Voor het héle team. De sleutel om dat te doen is persoonlijke en teamontwikkeling. Laat dat nu net mijn passie zijn!

Van nature straal ik rust uit, en dat is als trainer een fijn voordeel. Ik hou ervan om de theorie te verhelderen met tekeningen. In groepsprocessen garandeer ik veiligheid. Tegelijk geef ik ook inzichten en confronteer ik met je eigen aandeel en verantwoordelijkheid.

Ik ben getrouwd en samen met mijn man zijn wij de ouders van drie kinderen. Ik ben verslingerd aan spotify, podcasts, en boeken over zelfontwikkeling. Schrijven is mijn manier van mediteren.

Contacteer me op
JOBA MARECHAL
+32 477 90 00 09